Associació Musical i Cultural José Luis Lopategui

Concurs infantil d'interpretació José Luis Lopategui 

TERCERA EDICIÓ - GUITARRA

 

Barcelona, 29 de març de 2014

Reunits els membres del Jurat del 3r Concurs Infantil de Guitarra J.L. Lopategui, Sr. Guillem Pérez-Quer, president, Sr. Vicenç Solsona i Sr. Carles Benavent, han decidit atorgar els següents premis:

 

CATEGORIA B

Primer Premi: MIREIA HEIMANN

Segon Premi: NICOLÁS ESCOBAR

Accèssit: AUSIÀS PAREJO

Els premis són lliurats per Vicenç Solsona, membre del Jurat, Oscar Larios, compositor de l’obra obligada, i Pilar Minaya, presidenta de l’Associació Musical i Cultural J.L. Lopategui

 

CATEGORIA A

Primer Premi: JOEL YESTE

Segon Premi: JOAN BARREDA

Accèssit: ELENA MARTÍN

Els premis són lliurats per Guillem Pérez-Quer, President del Jurat, Gloria Villanueva, compositora de l’obra obligada, i Pilar Minaya.

Els primers premis de cada categoria participaran en el concert de joves talents del Certamen Llobet 2014, que se celebrarà a Barcelona. El Sr. Eulogio Dávalos, fa entrega de la invitació.

Tots els participants reben un diploma de participació i una partitura obsequi del Gremi d’Editors de Música de Catalunya.

M José Santos

Secretaria del Jurat

>Vídeos dels premiats

 

 

  L’Associació Musical i Cultural José Luis Lopategui i l’Escola Aula de Música 7 organitzen el Tercer concurs infantil de guitarra, en homenatge al guitarrista i pedagog José Luis Lopategui.

Horaris 3r Concurs Infantil de Guitarra J.L. Lopategui

Dissabte 29 de març de 2014

MATÍ

10,30h Obrim portes

11,00h Concurs Categoria B (8 a 10 anys)

12,00h Descans

12,30h Concurs Categoria A (11 a 12 anys)

TARDA

17,00h Entrega de premis i concert dels guanyadors

El jurat està format per:

Guillem Pérez-Quer, guitarrista, concertista i catedràtic de guitarra i música de cambra del Conservatori Superior de Música del Liceu. President del Jurat.

Vicenç Solsona, guitarrista, concertista i professor de guitarra i conjunt instrumental del Taller de Músics. Actualment Director Musical i cap d'àrea de la secció de jazz i Música Llatina en aquest mateix centre.

Carles Benavent, baixista, músic de fama internacional en el món del flamenc i del jazz.

BASES

1- Podran participar-hi tots els guitarristes que el 29 de març de 2014 no superin el límit d’edat de cada grup. Els primers premis d’edicions anteriors no podran tornar a presentar-se a la categoria en què van ser premiats.

2- El concurs tindrà lloc el dissabte 29 de març de 2014 al matí a la seu de l’Associació Musical i Cultural J. L. Lopategui. El lliurament de premis i diplomes i el concert de guanyadors es faran el mateix dia a la tarda.

3- Les proves seran públiques i l'ordre d'actuació es decidirà per sorteig. Els horaris dependran del nombre d'inscrits.

4- S’estableixen dues categories:

          Categoria A: Nens i nenes d’11 a 12 anys

          Categoria B: Nens i nenes de 8 a 10 anys

5- El jurat estarà format per guitarristes i pedagogs de prestigi reconegut.

6- El jurat valorarà tant la interpretació com la dificultat de les obres presentades i es reserva el dret de proclamar desert o declarar ex aequo algun dels premis, així com de resoldre qualsevol qüestió no prevista en aquestes bases.

7- Tots els participants rebran un diploma que acrediti la seva participació en el concurs.

8- Els guanyadors es comprometen a participar en el concert de cloenda del concurs.

9- Els participants autoritzen a l'AMIC José Luis Lopategui a publicar fotografies o vídeos dels concursants a la página web de l'Associació, en filmacions destinades a difusió pública no comercial o en revistes o publicacions d'àmbit educatiu i cultural.

10- El fet de concursar suposa l’acceptació tant de les bases del concurs com de les decisions del jurat, que seran inapel·lables.

 

INSCRIPCIÓ

DOCUMENTACIÓ

1- El termini d’inscripció finalitza el 15 de març de 2014.

2- Per formalitzar la inscripció s’haurà d’ingressar la quantitat de 15 € en concepte de drets d’inscripció al núm. de compte 2100 1391 96 0200050394

3- Juntament amb el comprovant de l’ingrés i la butlleta d’inscripció degudament emplenada, cal fer arribar a l'Associació, per correu postal o correu electrònic, la següent documentació:

     - Una fotocòpia del DNI o llibre de família.

     - Una foto mida carnet.

     - Repertori escollit amb durada aproximada.

En el cas de fer-ho per correu postal, la data d’entrada serà la del mata-segells de l’oficina de correus.

4- Els concursants lliuraran al jurat, en el moment de l'actuació, 2 còpies de totes les obres a interpretar excepte les obligades.

 ►FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

Omplir les dades sol·licitades al formulari d'inscripció fent constar, a l'apartat Descripción, edat, categoria en la qual es participa i programa que s'interpretarà.

Tota la documentació pot enviar-se per correu electrònic a info@amicjllopategui.es, o depositar-la personalment o per correu postal a l'adreça de l'Associació: Av. Diagonal 327, entresuelo 1a, 08009 Barcelona.

 

PROGRAMA

Categoria A:

Una única prova d'una durada màxima de 8 minuts, que inclourà:

- Obra obligada: Havanera, de Glòria Villanueva. ed. la mà de guido.

- Repertori amb obres de diferents estils.

Una de les obres es tocarà de memòria.

Categoria B:

Una única prova d'una durada màxima de 5 minuts, que inclourà:

- Obra obligada: Plouifasol, cançons populars catalanes d'Oscar Larios.►ed. clivis. A escollir entre: Plou i fa sol o Nou pometes té el pomer.

- Repertori amb obres de lliure elecció.

Una de les obres es tocarà de memòria.

Les obres obligades es poden descarregar en format digital clicant al ►link de l'editorial corresponent.

 

PREMIS

Categoria A:

        Primer Premi de 200 €

        Segon Premi de 100 €

Categoria B:

        Primer Premi: Guitarra del luthier Manuel Rodríguez cedida per Unió Musical Muntaner

        Segon Premi de 75 €

Els guanyadors dels primers premis de cada categoria participaran en el Concert de Joves talents del Certamen Llobet 2014.

Per a qualsevol dubte, truqueu al 93 207 40 22 els dimarts i dijous de 10 a 13 hores i demaneu per la María José Santos, coordinadora del concurs, o envieu un correu electrònic a info@amicjllopategui.es 

Associació Musical i Cultural José Luis Lopategui | info@amicjllopategui.es