Associació Musical i Cultural José Luis Lopategui

Concurs infantil d'interpretació José Luis Lopategui 

QUARTA EDICIÓ - GUITARRA

Barcelona, 21 de març de 2015

Reunits els membres del Jurat del IV Concurs Infantil de Guitarra J.L. Lopategui, Guillem Pérez-Quer, president, Vicenç Solsona i Carles Benavent, han decidit atorgar els següents premis:

CATEGORIA B

Primer Premi: AUSIÀS PAREJO

Segon Premi: CELIA PRIETO

Els premis són lliurats per Vicenç Solsona, membre del Jurat, Diana Lopategui, filla del mestre Jose Luis Lopategui, i Elisabet Rubió, membre de l’Associació.

CATEGORIA A

Primer Premi: Compartit entre ADRIÁN NUEZ i CARMEN ZARCO

Segon Premi: Compartit entre MIREIA HEIMANN i ALEJANDRO SÁIZ

Accèssit: PABLO MORENO

Els premis són lliurats per Guillem Pérez-Quer, President del Jurat, Diana Lopategui, filla del mestre Jose Luis Lopategui, i Elisabet Rubió, membre de l’Associació.

Els primers premis de cada categoria, AUSIÀS PAREJO, ADRIÁN NUEZ i CARMEN ZARCO participaran en el concert de joves talents del Certamen Llobet 2015, que se celebrarà a Barcelona. Eulogio Dávalos, fa entrega de la invitació.

Tots els premiats participaran en un concert el divendres 22 de maig organitzat per l’Associació de la guitarra de Badalona. Antonio Manjón, el seu president, fa entrega de la invitació.

Tots els participants reben un diploma de participació que entrega Carles Benavent, membre del jurat.

M José Santos

Secretaria del Jurat

 

L’Associació Musical i Cultural José Luis Lopategui i l’Escola Aula de Música 7 organitzen el IV Concurs Infantil de Guitarra, en homenatge al guitarrista i pedagog José Luis Lopategui.

BASES

1- Podran participar-hi tots els guitarristes que el 21 de març de 2015 no superin el límit d’edat de cada grup. Els primers premis d’edicions anteriors no podran tornar a presentar-se a la categoria en què van ser premiats.

2- El concurs tindrà lloc el dissabte 21 de març de 2015 al matí a la seu de l’Associació Musical i Cultural J. L. Lopategui. El lliurament de premis i diplomes i el concert de guanyadors es faran el mateix dia a la tarda.

3- Les proves seran públiques i l'ordre d'actuació es decidirà per sorteig. Els horaris dependran del nombre d'inscrits.

4- S’estableixen dues categories:

          Categoria A: Nens i nenes d’11 a 12 anys

          Categoria B: Nens i nenes de 8 a 10 anys

5- El jurat estarà format per guitarristes i pedagogs de prestigi reconegut.

6- El jurat valorarà tant la interpretació com la dificultat de les obres presentades i es reserva el dret de proclamar desert o declarar ex aequo algun dels premis, així com de resoldre qualsevol qüestió no prevista en aquestes bases.

7- Tots els participants rebran un diploma que acrediti la seva participació en el concurs.

8- Els guanyadors es comprometen a participar en el concert de cloenda del concurs.

9- Els participants autoritzen a l'AMIC José Luis Lopategui a publicar fotografies o vídeos dels concursants a la página web de l'Associació, en filmacions destinades a difusió pública no comercial o en revistes o publicacions d'àmbit educatiu i cultural.

10- El fet de concursar suposa l’acceptació tant de les bases del concurs com de les decisions del jurat, que seran inapel·lables.

 

INSCRIPCIÓ

DOCUMENTACIÓ

1- El termini d’inscripció finalitza el 13 de març de 2015.

2- Per formalitzar la inscripció s’haurà d’ingressar la quantitat de 20€ per la categoria A i 15€ per la categoria B en concepte de drets d’inscripció al núm. de compte:

ES96 0081 0066 6700 0143 9554

3- Juntament amb el comprovant de l’ingrés i la butlleta d’inscripció degudament emplenada, cal fer arribar a l'Associació, per correu postal o correu electrònic, la següent documentació:

     - Una fotocòpia del DNI o llibre de família.

     - Una foto mida carnet.

     - Repertori escollit amb durada aproximada.

En el cas de fer-ho per correu postal, la data d’entrada serà la del mata-segells de l’oficina de correus.

4- Els concursants lliuraran al jurat, en el moment de l'actuació, 2 còpies de totes les obres a interpretar excepte les obligades.

 ►FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

Omplir les dades sol·licitades al formulari d'inscripció fent constar, a l'apartat Descripción, edat, categoria en la qual es participa i programa que s'interpretarà.

Tota la documentació pot enviar-se per correu electrònic a info@amicjllopategui.es, o depositar-la personalment o per correu postal a l'adreça de l'Associació: Av. Diagonal 327, entresuelo 1a,08009 Barcelona.

 

PROGRAMA

Categoria A:

Una única prova d'una durada màxima de 8 minuts, que inclourà:

- Obra obligada: Maig, de l'àlbum Gradual de Jaume Torrent►ed. boileau.

- Repertori amb obres de diferents estils.

Una de les obres es tocarà de memòria.

Categoria B:

Una única prova d'una durada màxima de 5 minuts, que inclourà:

- Obra obligada: Havanera d'estiu, de Àlbum de notes per a guitarra de  Jordi Rossinyol. ►ed. DINSIC Publicacions Musicals

- Repertori amb obres de lliure elecció.

Una de les obres es tocarà de memòria.

Les obres obligades es poden descarregar en format digital clicant al ►link de l'editorial corresponent.

Més informació sobre els autors i editorials de les obres obligades:

Jordi Rossinyol       Jaume Torrent

                

PREMIS

Categoria A:

        Primer Premi valorat en 200 €

        Segon Premi valorat en 100 €

Categoria B:

        Primer Premi valorat en 150 €

        Segon Premi valorat en 75 €

Els guanyadors dels primers premis de cada categoria participaran en el Concert de Joves talents del Certamen Llobet 2015 i en un concert organitzat per l'Associació de la guitarra de Badalona.

 

Per a qualsevol dubte, truqueu al 93 207 40 22 els dimarts i dijous de 10 a 13 hores i demaneu per la María José Santos, coordinadora del concurs, o envieu un correu electrònic a  info@amicjllopategui.es 

 

 

 

Barcelona, 29 de març de 2014

Reunits els membres del Jurat del 3r Concurs Infantil de Guitarra J.L. Lopategui, Sr. Guillem Pérez-Quer, president, Sr. Vicenç Solsona i Sr. Carles Benavent, han decidit atorgar els següents premis:

 

CATEGORIA B

Primer Premi: MIREIA HEIMANN

Segon Premi: NICOLÁS ESCOBAR

Accèssit: AUSIÀS PAREJO

Els premis són lliurats per Vicenç Solsona, membre del Jurat, Oscar Larios, compositor de l’obra obligada, i Pilar Minaya, presidenta de l’Associació Musical i Cultural J.L. Lopategui

 

CATEGORIA A

Primer Premi: JOEL YESTE

Segon Premi: JOAN BARREDA

Accèssit: ELENA MARTÍN

Els premis són lliurats per Guillem Pérez-Quer, President del Jurat, Gloria Villanueva, compositora de l’obra obligada, i Pilar Minaya.

Els primers premis de cada categoria participaran en el concert de joves talents delCertamen Llobet 2014, que se celebrarà a Barcelona. El Sr. Eulogio Dávalos, fa entrega de la invitació.

Tots els participants reben un diploma de participació i una partitura obsequi del Gremi d’Editors de Música de Catalunya.

M José Santos

Secretaria del Jurat

>Vídeos dels premiats

 

Associació Musical i Cultural José Luis Lopategui | info@amicjllopategui.es